top of page
frontkurs.jpg

Kurs i napolitansk pizza
 - lær alt du trenger å vite for å lage pizza av restaurantkvalitet
Neste datoer blir høsten 2024, datoer kommer!

Få beskjed om kommende kursdatoer rett innboksen!

Takk! Du er meldt på nyhetsbrevet :)

Bli med på en morsom og lærerik hands-on workshop om napolitansk pizza i Porsgrunn! Her får du all kunnskapen du trenger for å lage himmelsk italiensk pizza hjemme i ditt eget kjøkken

På kurset lærer du blant annet:

  • Hvilke meltyper du burde bruke

  • Hvordan lage deigen med hendene

  • Hvordan deigen skal heves

  • Hvordan forme pizzaen med hendene

  • Hvordan lage den autentiske napolitanske pizzasausen

  • Riktig steking i vanlig stekeovn

Vi lærer om mel, gjæring, tomater og mozzarella, vi elter, lager de vakreste pizzadeigballer og forvandler dem til deilige pizzaer! Workshopen passer for alle, og enten du er nybegynner eller en erfaren pizzabaker er jeg sikker på at du vil lære noe nytt og nyttig.

Pris: 1190,- pr pers (veil 1590,-)
Sted: Fredbohavna 10, Porsgrunn
Tid: Ca. 3,5 timer ​
Minst 8, max 12 personer.
vegard.jpeg

Hands-on workshop

På 3 timer går vi gjennom alle de vitale delene av det å lage en autentisk pizza napoletana. Med deg fra kurset har du kunnskapen og overblikket til å lage den beste pizzaen du noen sinne har smakt hjemme i ditt eget kjøkken, i din helt vanlige ovn!

På workshopen går vi blant annet gjennom

...og alt det andre du trenger for å bake himmelsk napolitansk pizza!

I etterkant av kurset får du en PDF med enkle steg du kan følge på vei mot mesterkokkverdige pizzaer som hadde fått selv en italiener til å gråte 🥹.

pexels-rene-strgar-16994473.jpg

Meld deg på kurs!

Få beskjed om kommende kursdatoer rett innboksen!

Takk! Du er meldt på nyhetsbrevet :)

bottom of page