top of page
vegard.jpeg

Hei!

Hei og velkommen til pizzapappa.no, mitt lille hjørne av internett. Her finner du inspirasjon, oppskrifter og matglede ❤️

Min pizza-historie

Jeg er Vegard, en 37 år gammel familiefar, fotograf og pizzaentusiast. Mitt syltynne alibi inn i pizzaverden er at min farfar kom fra Stranda, selve hovedstaden i pizza-Norge (der de lager Grandiosa ;). Sammen med kona mi Malin og våre 3 gutter mellom 4 og 10 bor vi i Skien. Her fylles dagene med alle de vanlige småbarnsliv-ingrediensene, blant dem pizzakveld en gang i uka. 

 

Som innbygger i verdens mestspisende pizzaland har jeg, akkurat som deg, spist noen pizzaer. Ja, det er sant! Norge er på topp i verden i antallet pizzaer vi spiser i løpet av et år!

Vegard som barn

Som så mange andre på min alder vokste jeg opp med 90-tallets bugnende langpannepizzaer, de regelrett badet i kjøtt, saus og norvegia :). Men i de senere årene har jeg fått en stor kjærlighet for den autentiske napolitanske pizzaen.

Av natur elsker jeg å fordype meg i ting. Det beste jeg vet er å lete og lære, og å forsvinne helt inn i "bobla". Og fordyping har det blitt, time på time med youtube videoer, artikler og blogginnlegg, pizzabøker, og mye prøving og feiling på kjøkkenet. Til konas blandede glede og fortvilelse, som da hun midt på natta lurte på om jeg kunne skru av laptopen, og jeg svarte at jeg bare skulle se ferdig en video om hvordan man lager sin egen mozzarella.

Og den som leter finner! Jeg ble etter hvert overbevist om at jeg har fått meg en del spennende og nyttig pizzakunnskap, og ikke minst masse matglede som jeg gjerne vil dele med folk. Når jeg i tillegg elsker å bygge opp ting, så resulterte dette etter hvert i @pizzapappa.no. Så mitt lille håp er at jeg klarer å inspirere deg til å lage god pizza for å dele med de du er glad i.

– Vegard

Kontakt

Lurer du på noe? Ta kontakt enten via epost adressen eller kontaktskjemaet på Kontakt siden.

bottom of page