Er du glad i pesto så er denne pizzaen midt i blinken! Og psssst; ønsker du å lage pestoen selv, men synes det blir litt for dyrt med pinjekjerner, så er mandler en god erstatning!
Om du ikke har laget pizzadeigen allerede så finner du flere oppskrifter på det her: https://pizzapappa.no/blogg/categories/pizzadeig.
Oppskrift til 4 porsjonspizzaer:
Før steking:
Durum (semolina) mel til utbaking
4 stk ferdig pizzadeigballer på ca 260g hver
Ca 200g mozzarella
San Marzano tomatsaus (lær å lage denne sausen HER.)
Litt revet pecorino eller parmeggiano reggiano
Litt Extra virgin oliven olje
Etter steking:
1/2 mozzarella-ball. Riv opp ønsket mengde
Ristede pinjekjerner
Pesto (f.eks. hjemmelaget Cara Cucina pesto alla genovese)
Da er det tid for steking! Jeg steker pizzaene i en pizzaovn på ca 430°i rundt 2 minutter. I vanlig stekeovn kan du bruke denne fremgangsmåten.
Lykke til :)
Comments