top of page
  • Forfatterens bilde@pizzapappa

Oppskrift: Napolitansk pizza med chevre, skogsopp, ristede pinjekjerner og pistasj-crunch.


Chevre (hvit geitost) er muligens en smule elsk/hat for folk, men på pizza er det himmelsk! Vil du imponere med en annerledes smaksopplevelse på neste pizzakveld, gi denne et forsøk :) Her får du søtt, syrlig, salt og crunchy i en nydelig mix ❤️🐐.


Om du ikke har laget pizzadeigen allerede så finner du flere oppskrifter på det her: https://pizzapappa.no/blogg/categories/pizzadeig.


Oppskrift til 4 porsjonspizzaer:

  • 4 stk ferdig pizzadeigballer på ca 260g

  • Ca 200g Chevre

  • Extra Virgin olivenolje

  • 200g aromasopp (kan enten stekes på forhånd eller legges rett på pizzaen)

  • En liten håndfull pinjekjerner stekes tørt i en panne med litt salt

  • En liten håndfull pistasjnøtter grovkuttes eller knuses i morter.

  • Valgfritt: Honning etter steking for mer sødme, chiliflakes for mer spice!

  • Durum (semolina) mel til utbaking

  • Steketid! I vanlig stekeovn kan du bruke denne fremgangsmåten.


Lykke til :)


182 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page