Chevre (hvit geitost) er muligens en smule elsk/hat for folk, men på pizza er det himmelsk! Vil du imponere med en annerledes smaksopplevelse på neste pizzakveld, gi denne et forsøk :) Her får du søtt, syrlig, salt og crunchy i en nydelig mix ❤️🐐.
Om du ikke har laget pizzadeigen allerede så finner du flere oppskrifter på det her: https://pizzapappa.no/blogg/categories/pizzadeig.
Oppskrift til 4 porsjonspizzaer:
4 stk ferdig pizzadeigballer på ca 260g
Ca 200g Chevre
Extra Virgin olivenolje
200g aromasopp (kan enten stekes på forhånd eller legges rett på pizzaen)
En liten håndfull pinjekjerner stekes tørt i en panne med litt salt
En liten håndfull pistasjnøtter grovkuttes eller knuses i morter.
Valgfritt: Honning etter steking for mer sødme, chiliflakes for mer spice!
Durum (semolina) mel til utbaking
Steketid! I vanlig stekeovn kan du bruke denne fremgangsmåten.
Lykke til :)
Comments