top of page
  • Forfatterens bilde@pizzapappa

Hvorfor du burde prøve honning 🍯 på pizza!


Etter jeg startet pizzapappa har jeg holdt massevis av kurs og eventer, og omtrent hver gang oppfordrer jeg folk til å prøve litt honning på pizzaen de har laget/blir servert. Som regel blir jeg møtt med mange skeptiske og overraskede blikk, og kanskje en og annen som har prøvd det, og som i likhet med meg eeelsker det 😅. Men de fleste tar utfordringen, prøver det, og blir med i gjengen av 'oss som elsker honning på pizza'!


Og det burde jo ikke komme som noen overraskelse? Alle vet vi jo hvor smakfullt en kombo av salt og søtt er, så selvsagt er dette en innertier!


Av mine absolutte favoritter kan jeg nevne:

  • Honning på alle typer spicy pizzaer. F.eks. nduja, pepperoni, chorizo osv..

  • Honning på så og si alle hvite pizzaer. F.eks. hvit pizza med bacon eller trøffelsalami.


Om du vil ta honningen til 'the next level' kan du lage din egen 'Hot Honey'! Da blander du helt enkelt honning, tørkede chiliflakes og en dæsj eplecidereddik for å tone ned søtheten noe.


Oppsummering: Bruk honning på pizza! Det er digg! 🥳

80 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page