The O.G, the GOAT, Pizza Margherita! Det blir ikke stort enklere, men jammen blir det DIGG!
Før vi kan slenge på de enkle, men fantastiske råvarene som utgjør en Margherita må vi lage deigen. Her finner du min samling av oppskrifter på forskjellige deiger: https://pizzapappa.no/blogg/categories/pizzadeig.
Oppskrift til 4 porsjonspizzaer:
4 stk ferdig pizzadeigballer på ca 260g
ca 400g pizzasaus (gjerne San Marzano tomater)
ca 250-350g mozzarella
Extra virgin olivenolje
Fersk basilikum (skal på pizzaen FØR den går i ovnen)
Valgfritt: parmesan eller Grand Padano.
Durum (semolina) mel til utbaking
Fremgangsmåte:
Bak ut deigen. (Link: hvordan bake ut pizzadeig)
Påfør saus, litt parmesan, noen basilikum-blader, litt Extra Virgin olivenolje og til slutt mozzarella, i den rekkefølgen.
Steketid! Med vanlig ovn annbefaler jeg denne fremgangsmåten.
Lykke til :)
Comments