En av mine personlige favoritter! Med en herlig spicy smak! Jeg elsker å bruke ndjua. Tilpass mengden etter ønske og etter hvor mye ganen din tåler av chilismak.
Først må vi ha deigen på plass. Klikk deg inn her for en liste over pizzadeiger med forskjellige hevetider og fremgangsmåter: https://pizzapappa.no/blogg/categories/pizzadeig.
Ovnsbakte cherrytomater:
Del ca 100g cherrytomater i 2. Legg i ovnen i en liten ildfast form i minst 1 time på 150° sammen med litt salt, pepper og honning.
Oppskrift til 4 porsjonspizzaer:
4 stk ferdig pizzadeigballer på ca 260g
ca. 400g pizzasaus (gjerne San Marzano tomater)
ca. 350g mozzarella
Ovnsbakte cherrytomater
100g nduja (hva er ndjua)
Durum (semolina) mel til utbaking
Stek pizzaen! Om du har en vanlig stekeovn annbefaler jeg denne fremgangsmåten.
Lykke til :)
Comments